Business (re)Start free

Prima comunitate GRATUITĂ  de MENTORT pentru PROMOVAREA şi VÂNZAREA PROGRAMELOR şi SERVICIILOR ONLINE

Ai o provocare, un blocaj în promovarea şi vânzarea PROGRAMELOR şi SERVICIILOR online?

Eşti la un click distanţă de soluţie!

Eşti pregătită....

Oferim VALOARE clienţilor noştrii şi TRANSPARENŢĂ
fără a crea aşteptări nerealiste!

Este MOMENTUL să începi transformarea ACUM.

Afacerea de vis, claritatea, libertatea, ușurința, impactul, vânzările… știi că totul te așteaptă, dar încă te întrebi CUM ANUME?

SIMŢI că eşti atât de aproape de a reuşi, dar apare îndoiala şi toate visele tale se opresc. Dezvoltarea afacerii tale DE VIS se simte ca o luptă dificilă din care ACUM te gândeşti că nu vei ieşi câştigătoare!  

Încă cauţi piesele lipsă sau poate o strategie secretă care să funcţioneze şi pentru tine!

Te simţi copleşită de toate informaţiile pe care le găseşti online şi nu ai idee cu ce anume poţi începe, dar nici nu ştii cât timp să investeşti în marektingul afacerii tale online.

Eşti la un pas să renunţi la afacerea mult visată!

Încă te întrebi CUM?

alege

Comunitate

BUSINESS (RE)START FREE

Prima comunitate GRATUITĂ  de MENTORT pentru PROMOVAREA şi VÂNZAREA PROGRAMELOR şi SERVICIILOR ONLINE

IMAGINEAZĂ-ŢI...

BUSINESS (RE)START FREE

O călătorie

DE TRANSFORMARE

unde te sprijin …

GABI

În urmă cu 11 ani am început prima mea afacere și am pornit în această călătorie… Căutam ceva mai mult în viață, voiam să “lucrez” la propriul meu VIS și îmi doream să am mai multă libertate, flexibilitate.

Îmi doream să mă redescopăr şi să îmi transform visele în realitate.

Îmi doream ca dimineaţa să mă trezesc cu entuziasm şi dorinţă de muncă. Să fac ceea ce îmi doream…

Îmi ajunseseră anii de munca în agenţie, să lucrez la VISUL ALTEI PERSONE.

Nu a fost o călătorie uşoară, am încercat multe direcţii şi idei până să ajung AICI. Am făcut greşeli, uneori am fost la un pas să renunţ!

A fost nevoie de timp şi efort pentru a învăţa cum să dezvolt o idee într-o afacere. Am investit TIMP şi BANI în dezvoltarea mea şi am testat programe şi strategii până am ajuns la realizarea acestei platforme THE HIVE.

Mi-am propus ca toate cunoştinţele mele, materialele mele să fie disponibile pentru orice femeie antreprenor care îşi doreste O AFACEREA DE VIS.

Sprijin antreprenoare online ca trainer şi mentor pentru a construi o afacere online DE DUCCES!

Eşti pregătită să începi această călătorie alături de mine?

BUSINESS (RE)START FREE

este pentru femei care doresc

Rezultate

Traduse în obiective SMART ce vei învâţa să le setezi şi să la atingi.

Claritate

Cum să lucrezi mai simplu şi inteligent pentru a obţine rezultate mai rapid.

Strategie

Îţi doreşti ca strategia să fie explicată şi construită pe paşi simpli dar "puternici" pentru tine.

Află tot ce trebuie să ştii despre VÂNZAREA şi PROMOVAREA PROGRAMELOR şi SERVICIILOR ONLINE – construieşte un business care se remarcă, atrage clienţii ideali, descoperă secretele din marketing pentru a construi o comunitate în jurul afacerii tale, învaţă să lansezi programele si serviciile tale pentru a te dezvolta, scapă de vânzările incomode şi a vinde cu uşurină.

Transformă afacerea singură! Fără ore pierdute în căutarea soluţiilor magice, fără să mai scazi preţurile produselor tale. Fără agenţii de marekting cu bugete astronomice.

Descoperă cum să construieşti o comunitate de oameni entuziasmaţi, implicaţi, pregătiţi să cumpere de la tine .

Transformă afacerea simplu şi eficient VIZIBILITATEA CHEIA SPRE VÂNZĂRI (vei învăţa de la mine) pentru a atrage clienţii, pentru a le oferi valoare şi apoi pentru a le vinde. Creşte lista de clienţi potriviţi pentru afacerea ta online.

Transformă-te! Devino acel antreprenor care are un business online de succes, încredere în el. Învaţă cum să depăşeşti frica de expunere şi găseşte placerea de a realiza un venit constant.

Cum arată experienţa

BUSINESS (RE)START FREE

Mi-am dorit ca în cadrul acestei comunităţi de self learning să ai acces la souţiile potrivite pentru tine. BUSINESS (RE)START FREE este o comunitate pe FACEBOOK unde poţi accesa

PROGRAME GRATUITE

SUPORT & MENTORAT

CONSULTANŢĂ

vreau în comunitate

Testimoniale

Ce spun alte antreprenoare

Lucrez de mai bine de două luni cu Gabi după lungi căutări și discuții cu diverși marketeri și firme de marketing care doar cereau bani pentru o campanie publicitară pe rețelele de socializare fără să garanteze nimic. Dar, Gabi, e altfel... M-a încântat faptul că din prima mi-a zis că ea nu îmi face nimic, dar că mă învață tot ce înseamnă marketingul, contentul și engagement ul pe social media, mă învață și mă ajută să gândesc strategii și planuri editoriale nu doar pentru postări și reclame, ci și pentru email marketing. Si uite asa, lucrând de două ori pe săptămână cu ea, pagina afacerii mele a început să înflorească, primesc felicitări de la diverse persoane pentru ce postez, până și soțul meu mi-a zis că nu îi vine să creadă că toate postările și emailurile și graficele sunt făcute de mine (completez eu aici, sub atenta supraveghere și ghidare a lui Gabi). Să mai spun că de 3 săptămâni îmi rulează și reclame setate de mine și monitorizate și adaptate cu ajutorul ei? Da, trebuie și asta menționat, plus faptul că dau randament într-o perioadă în care oamenii sunt cu gândul la concediu, nu la auto-educație (domeniul meu de activitate). Ca să nu o mai lungesc, căci ar fi multe de spus, vă recomand să lucrați cu Gabi Ghimpasanu pentru că veți găsi în ea un om empatic, implicat și plin de creativitate!
Ana Maria Gugu
Studiaz
"Eram la început în activitatea online, deși știam ce trebuie să fac, la final de zi, când trăgeam linie parcă nu lucrasem nimic. Am cunoscut-o pe Gabi online şi iată-mă că în doar câteva luni mi-a oferit o structură clara de lucru, acordându-mi nu doar cunoștințe ci şi încredere în propriile puteri. Mi-a oferit pași concreți de urmat, o strategie ce prinde formă cu rezultate minunate. Atunci când am ajuns în punctul de face primele materiale Live, Gabi mi-a fost alături şi mi-a oferit suport şi sprijin atât pe partea tehnică cât şi pe partea emoțională. Iar din acest punct, pot spune că am început să exist online! Am primit mai multe propuneri de a apărea la televiziunile locale şi naționale. Comunitatea mea prinde contur iar eu devin o autoritate în domeniu. Toate acestea se datorează faptului că am făcut echipa cu ea şi mi-a fost alături mereu. Voi continua colaborarea știind că rezultatele vor fi din ce în ce mai bune."
Maria Degeu
Terapeut
Am inceput sa lucrez cu Gabi in momentul cand am decis ca doresc sa depasesc blocajele pe care le aveam vis a vis de SOCIAL MEDIA. Am descoperit ca a administra o pagina Business pe Facebook este mult mai usor decat pare. Am inceput sa rulez campanii pe Facebook ghidata de catre Gabi cu rezultate surprinzatoare!
Serban Mihaela
Autor Online
De când lucrez cu Gabi Ghimpasanu, am claritate în privința afacerii mele. Este un profesionist, e implicată și atentă la detalii. Mă ajută să construiesc strategia mea de vizibilitate pe social media, prin suport și consultanță orientate spre nevoile mele și ale clienților mei. Vă recomand grupul ei, Social Media mai aproape de tine. E plin de resurse, trips&tricks despre social media, modalități de dezvoltare a afacerii.
Elena Reabov
Layer 1