fbpx

Programe metorat

Realizare Pagina Facebook Business

Te voi ghida să înţelegi şi să administrezi Pagina Facebook de Business. Este “casa ta” online unde îţi vei primi clienţii.

 

Plan editorial

Este final de săptămână și weekend-ul bate la ușă. Deja visezi momentele de relaxare alături de cei dragi. Dar totul se năruie în momentul în care te întrebi “eu ce postez mâine pe Facebook?”

Știu cum este! Am trecut și eu prin aceste momente neplăcute. 

Totul s-a schimbat în momentul când am început să lucrez cu un plan editorial și am început să-l folosesc constant.  Alaturi de mine vei realiza propriul plan editorial conform strategiei actuale.

Avatar Client

A avea clienți fideli este visul oricărui antreprenor. Închide ochii și gândește-te cu ce fel de oameni vrei să lucrezi. Îți dorești oameni care să te aprecieze, să te plătească la adevărata valoare, care să vorbească frumos despre tine. Acesta este clientul tău ideal.

Dar până să ajungi să lucrezi cu el, ai un drum de făcut. Un drum ce începe acum alături de mine.

Strategie de comunicare

A comunica în online este CHEIA spre SUCCES. Îţi spun că totul se rezumă la calitate şi nu cantitate.

Alături de mine vei descoperi cum să te adresezi clientilor online.

Funnel vanzari

Atunci când avem o afacere online, obiectivul principal este VÂNZAREA! Dar procesul de vanzare nu este “o linie dreaptă” sau “un drum cunoscut”, nu există o rețetă care să funcționeze în toate afacerile la fel de bine.

Este important ca și antreprenor să înțelegi și să vizualizezi călătoria clientului tău, altfel tot ceea ce vei face va fi sortit eșecului.

Astăzi mi-am propus să-ți vorbesc despre funnel-ul de vânzări sau “pâlnia de vânzări”, un alt termen frecvent utilizat de marketeri.

Lista de abonati

Dacă nu ai idee cum să-ţi începi o listă de abonati, nu este nicio problema. Te voi ghidaşi îşi voi arata ce este nevoie să faci pentru a începe să-i strangi. Dar nu mă voi opri aici ci vom merge mai departe şi vom stabili împreuna strategia prin care să şi comunici cu acestia pentru a obţine rezultatele mult dorite!

VÂNZĂRI!

Realizarea primelor reclame Facebook

Primele reclame pe Facebook pot fi şi pentru tine o placere!

Vei înţelege alturi de mine cum să-ţi gândeşti primele reclame, cum să-ţi pregatesti textele şi vizualurile dar mai ales cum să le setezi. 

Pare simplu. nu! Chiar este!

Setarea contului de reclame Facebook

Business Manager sau Campanii pe Facebook. Dacă ai senzaţia că vorbesc o limbă străină nu te panica. 

Îşi voi explica şi arăta cum să-ţi activezi contul de Business Manager, îţi voi prezenta fiecare parte din aplicatia Facebook Ad şi vom seta împreuna primele tale reclame.

Realizarea unui site / blog in WordPress cu Elementor

Realizarea unui site de prezentare poate parea MISIUNE IMPOSIBILĂ. 

Dar totul se schimbă atunci când folosim împreuna WORDPRESS şi ELEMENTOR. Totul GRATUIT fără alte costuri ascunse!