About Me

Mentorul tău în

Social Media & Marketing

Fost organizator de evenimente corporate devenit Specialist Social Media și Marketing, creator de conţinut, momentan MENTOR & COACH afaceri mici.

Sunt TOCILARA CLASEI atunci când strigă cineva MARKETING, un utilizator pasionat al reţelelor de social media, mama unui puşti de 6 ani, iubitor de afaceri mici şi pasionată de dezvoltarea afacerilor online. Fondator al PROIECTULUI SKILLA – un hub al antreprenorilor cu afaceri în online.

Mi-am petrecut ultimii 11 ani administrând propriile afaceri mici, cu reuşite dar și cu eşecuri, iar în ultimii 4 ani am predat tot ce am învăţat, dezvoltând afaceri online pentru alţi antreprenori.

Pasiunea mea pentru marketing și social media este CLARĂ pentru orice om ce mă cunoaşte și ştiu că dacă îţi poţi face marketingul corect – singură – poţi construi afacerea visurilor tale.

ce ştiu cu siguranţă

trebuie să socializezi în social media

reţelele de social media sunt platforme de marketing nu de vânzare

trebuie să ai un mentor în marketing & social media

găseşte-ţi TRIBUL - acei oameni care să te motiveze, să aibă valori similare cu tine şi alături de care să sărbătoreşti victoriile tale online

trebuie să transformi marketingul într-o PRIORITATE pentru afacerea ta

dacă vrei să ajungi REPEDE, mergi singură - dacă vrei să ajungi DEPARTE - mergi împreună

cel mai bun marketing nu seamnă cu marketingul

Cu puţin ajutor, o strategie bună şi know how, marketingul în afacerea ta online poate fi simplu (sau mai simplu dar niciodata uşor - tu trebuie să faci treabă).

client-light-01.png

Englishable

De la meditaţii şi cursuri înregistrate la program premium de 1000 euro în doar 12 luni

Ana Maria Gugu

O bază de clienţi de 6000 de abonaţi, un portofoliu de produse dezvoltate pentru nevoile avatarului lansarea primului program PREMIUM de 1000 euro
See Details
client-light-02.png

Antante Design

Strategie de campanii Facebook cu vânzări de 15.000 euro pe lună.

Antante Design

În mai puţin de 12 luni şi-au dezvoltat un funnel de vânzări prin campanii pe Facebook cu o investiţie de aproximativ 2000 euro ce generează lunar vânzări de 15.000 euro
See Details
client-light-03.png

Terapii cu lumină

Dezvoltarea sistemului de vânzare a produselor digitale cu focus pe comunicare şi e-mail marketing.

Geta Cristina Dudu

Lansare program PREMIUM li dezvoltare platforma cursuri.
See Details

nu are rost să visezi la lucruri mici

transformă marketingul într-o prioritate

perfecţiunea este o CURSĂ. Trebuie doar să faci primul pas, să testezi, să măsori, să îmbunătăţeşti şi apoi REPETĂ.

asumă-ţi 100% responsabilitatea propriilor acţiuni şi a rezultatelor

succesul nu se obţine peste noapte şi nici nu ţine de noroc - munceşte pentru el

fii curajoasă. Urmează-ţi intuiţia şi ai încredere în tine.

Oferă, oferă, oferă şi apoi cere. Rezultatele nu se vor lăsa aşteptate.

Oamenii fac afaceri cu oameni cu valori similare! Stabileşte clar care sunt valorile afacerii tale.

Nu renuţa la primul OBSTACOL! Perseverenţa şi autodisciplina ne transforma în antreprenori de TOP.

VALORILE SKILLA

_1850713
misiunea skilla

Să transformăm lead-urile în vânzări

Cu o strategie de TOP, cu costuri reduse, implemantând instrumentele potrivite în afacerea ta online.

1. Strategie

Realizeaza singură strategia potrivită pentru tine

2. Costuri reduse

Fără instrumente şi aplicaţii care nu te vor ajuta.

3. Instrumente potrivite

Alegând mereu instrumentele de marketing potrivite pentru tine.

Mastermind your Social Media. Marketing.

Alege să înţelegi marketingul afacerii tale online şi învaţă să-ţi realizezi propria strategie.

Testimoniale

Ce spun alte antreprenoare

Lucrez de mai bine de două luni cu Gabi după lungi căutări și discuții cu diverși marketeri și firme de marketing care doar cereau bani pentru o campanie publicitară pe rețelele de socializare fără să garanteze nimic. Dar, Gabi, e altfel... M-a încântat faptul că din prima mi-a zis că ea nu îmi face nimic, dar că mă învață tot ce înseamnă marketingul, contentul și engagement ul pe social media, mă învață și mă ajută să gândesc strategii și planuri editoriale nu doar pentru postări și reclame, ci și pentru email marketing. Si uite asa, lucrând de două ori pe săptămână cu ea, pagina afacerii mele a început să înflorească, primesc felicitări de la diverse persoane pentru ce postez, până și soțul meu mi-a zis că nu îi vine să creadă că toate postările și emailurile și graficele sunt făcute de mine (completez eu aici, sub atenta supraveghere și ghidare a lui Gabi). Să mai spun că de 3 săptămâni îmi rulează și reclame setate de mine și monitorizate și adaptate cu ajutorul ei? Da, trebuie și asta menționat, plus faptul că dau randament într-o perioadă în care oamenii sunt cu gândul la concediu, nu la auto-educație (domeniul meu de activitate). Ca să nu o mai lungesc, căci ar fi multe de spus, vă recomand să lucrați cu Gabi Ghimpasanu pentru că veți găsi în ea un om empatic, implicat și plin de creativitate!
Ana Maria Gugu
Studiaz
"Eram la început în activitatea online, deși știam ce trebuie să fac, la final de zi, când trăgeam linie parcă nu lucrasem nimic. Am cunoscut-o pe Gabi online şi iată-mă că în doar câteva luni mi-a oferit o structură clara de lucru, acordându-mi nu doar cunoștințe ci şi încredere în propriile puteri. Mi-a oferit pași concreți de urmat, o strategie ce prinde formă cu rezultate minunate. Atunci când am ajuns în punctul de face primele materiale Live, Gabi mi-a fost alături şi mi-a oferit suport şi sprijin atât pe partea tehnică cât şi pe partea emoțională. Iar din acest punct, pot spune că am început să exist online! Am primit mai multe propuneri de a apărea la televiziunile locale şi naționale. Comunitatea mea prinde contur iar eu devin o autoritate în domeniu. Toate acestea se datorează faptului că am făcut echipa cu ea şi mi-a fost alături mereu. Voi continua colaborarea știind că rezultatele vor fi din ce în ce mai bune."
Maria Degeu
Terapeut
Am inceput sa lucrez cu Gabi in momentul cand am decis ca doresc sa depasesc blocajele pe care le aveam vis a vis de SOCIAL MEDIA. Am descoperit ca a administra o pagina Business pe Facebook este mult mai usor decat pare. Am inceput sa rulez campanii pe Facebook ghidata de catre Gabi cu rezultate surprinzatoare!
Serban Mihaela
Autor Online
De când lucrez cu Gabi Ghimpasanu, am claritate în privința afacerii mele. Este un profesionist, e implicată și atentă la detalii. Mă ajută să construiesc strategia mea de vizibilitate pe social media, prin suport și consultanță orientate spre nevoile mele și ale clienților mei. Vă recomand grupul ei, Social Media mai aproape de tine. E plin de resurse, trips&tricks despre social media, modalități de dezvoltare a afacerii.
Elena Reabov

Abonează-te şi descarcă acest eBook GRATUIT

9 REGULI PENTRU PAGINA TA BUSINESS PE FACEBOOK

ebook facebook

Să ne conectăm în Social Media

Vizitează-mă şi nu uita de like & share 🙂

Layer 1