Cum Să Vinzi Mai Bine Cursurile Tale Online

Ghid Practic pentru Antreprenori

CE VEI OBŢINE

VIZIBILITATE

Descoperă strategii testate și dovedite pentru a atrage un număr mai mare de clienţi, creând astfel o sursă constantă de venit.

BRAND PUTERNIC

Înțelege cum să-ți dezvolți brand-ul și reputația ca expert în domeniul tău, ceea ce nu doar va spori vânzările tale, ci te va diferenția și îți va crește credibilitatea pe piață.

VENITURI

Ghidul te va ajuta să-ți împărtășești cunoștințele cu un public mai larg, permițându-ți să influențezi vieți și să faci o schimbare pozitivă într-un mod scalabil și eficient.

CE PRIMEŞTI MAI EXACT

Metode de promovare eficiente

Descoperă metodele de promovare pe Facebook pentru a depăşi lipsa rezultatelor, fără a apela la reclame plătite

Strategii de vânzare verificate

Dacă te simți frustrat din cauza lipsei rezultatelor pe Facebook și ești în căutarea unor abordări eficiente, acest ghid îți va furniza instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-ți îmbunătăți vânzările.

Succes online accelerat

Dacă doreşti să obții rezultate rapide și semnificative în mediul online, "succes online accelerat" reprezintă o abordare concentrată și strategii bine direcționate, care pot duce la atingerea obiectivelor mai rapid decât metodele tradiționale.

CE SPUN CLIENŢII DESPRE...

Am generat 1300 euro doar dintr-o singura secvenţă de email.
Ana Gugu
⭐⭐⭐⭐⭐
Am generat 3000 euro organic în comunitatea din Facebook.
Violeta Pascu
⭐⭐⭐⭐⭐
Simt că "domin" social media. Comunitatea mea este mai activă şi implicată.
Corina Macrea
⭐⭐⭐⭐⭐

Salut, sunt Gabi...

… iar de astăzi mi-am propus să-ţi devin mentor şi să-ţi ofer suportul meu până în momentul cănd tu vei deveni un antreprenor independent.

Ştiu ce înseamnă să-ţi construieşti un business, să investeşti timp şi suflet în el, ca mai apoi să cazi prada frustrărilor datorate lipsei rezultatelor.

Ai ajuns în punctul în care CREZI că online-ul nu funcţionează şi singura ta salvare pot fi agenţiile de marketing – dar nu ai buget, freelancerii – dar ai auzit că nu prea obţii rezultate cu ei, cursurile de marekting – dar mereu dupa ce ai finalizat un curs de acest gen mai este nevoie de ceva.

Eu vreau să-ţi ofer un ghid prin care singur să reuşeşti să-ţi vinzi programele online.

Ce spui? Faci această călătorie alături de mine?

APLICĂ ACEASTĂ METODĂ

Ce vei primi concret şi cum te va ajuta acest ghid!

NU RATA OCAZIA SĂ VINZI PROGRAMELE TALE ONLINE!

Tu ai întrebat

... eu am răspuns

Pentru a atrage mai mulți clienți pentru cursurile tale online, este esențial să dezvolți o strategie de marketing bine definită. Identifică publicul tău țintă și creează un mesaj de vânzare care să rezolve nevoile și problemele lor. Folosește Facebook, email merkting, publicitatea plătită. Oferă conținut gratuit de calitate pentru a atrage atenția și a demonstra expertiza ta în domeniu.

Pentru a-ți construi autoritatea și credibilitatea, trebuie să fii un lider de opinie în domeniul tău. Publică conținut valoros pe Facebook sau alege să-l transmiţi prin intermediul unor workshop-uri și seminarii online. Împărtășește studii de caz, recenzii pozitive de la clienți și informații valoroase care demonstrează expertiza ta. 

Dacă doreşti să nu investeşti buget în această etape, o poţi face complet GRATUIT! Folosind Facebook ca şi comunitate unde vei livra programele tale. 

Pentru a crea conținut captivant, începe prin planificarea temelor și structurii cursurilor tale. Folosește o varietate de formate, cum ar fi videoclipuri, articole, prezentări și exerciții practice. Folosește povestiri și exemple reale pentru a ilustra conceptele. Asigură-te că prezentarea ta este clară, concisă și bine organizată. Folosește grafică și elemente vizuale pentru a spori angajamentul și înțelegerea studenților.

Pentru a stabili prețuri adecvate, cercetează piața și analizează prețurile competitorilor și cererea publicului. Evaluează valoarea pe care o oferi și impactul pe care cursurile tale îl au asupra studenților. Poți opta pentru diverse modele de preț, cum ar fi abonamente lunare, prețuri pentru acces pe viață sau pachete cu bonusuri. Asigură-te că prețurile tale reflectă valoarea pe care o furnizezi și că sunt accesibile pentru publicul tău țintă.

Cum Să Vinzi Mai Bine Cursurile Tale Online

Ghid Practic pentru Antreprenori

Layer 1