Cum mă ajuta un website să cresc afacerea in 2021?

Mediul online nu mai este o opțiune, ci o necesitate. Daca ai o afacere care poate fi adaptata pentru a vinde  si in mediul online, atunci acum este momentul sa iei aceasta decizie.

A fi prezent in mediul online înseamnă să atragi atenția clienților tăi. Înseamnă sa poți genera mai multe vânzări.

Te-ai gândit ce ai putea face cu un website? Cat de mult ti-ai putea scala afacerea si ce rezultate ai obține, doar cu ajutorul acestuia.

Cum mă ajuta un website să cresc afacerea in 2021
Cum mă ajuta un website să cresc afacerea in 2021

Gândește-te, ne petrecem din ce in ce mai mult timp in mediul online. Același lucru îl fac si clienții tăi, iar prezenta in online devine obligatorie pentru orice antreprenor care-și dorește să fie vizibil si să fie cunoscut de cat mai mulți clienți. Oamenii au învățat extrem de rapid sa se adapteze si sa folosească mediul online pentru a găsi, cumpăra sau a învăța.  Știai ca 88% dintre consumatori vor caută detalii despre produse, înainte de a achiziționa ceva online.

Un website te poate ajuta in multe feluri să-ti dezvolți afacerea.
  • Un website atrage mai mulți clienți către afacerea ta, in acest mod poți să iți crești cifra de afaceri si profitul
  • Afacerea ta câștigă mai multa credibilitate
  • Un website iți oferă posibilitatea să-ti prezinți si să-ti promovezi afacerea intr-un mod detaliat si interactiv.
  • Un website înseamnă „client service” la un alt nivel
  • Câștigi timp si bani. Un site online este mereu „deschis”, exista clienți care caută informații in orice moment din zi. Iar intr-un website ai posibilitatea sa oferi informații clare si disponibile oricând.
  • Competiția are deja un website!

Am realizat o lista de avantaje pentru tine si pentru afacerea ta. Iar daca încă nu te-am convins, iți spun ca in următoarele articole vom detalia fiecare punct pentru a aprofunda acest subiect.

 

Probabil ceea ce te-a oprit pana acum sa faci o prima mișcare a fost gândul ca realizarea unui website poate avea costuri impresionant de mari. Iar următoarea este faptul ca nu ai cunoștințe suficiente pentru a te ocupa singur de un proiect de acest gen.

Te contrazic! Mai jos iți las câteva detalii despre costurile cu care poți porni in aceasta frumoasa călătorie.

De ce ai nevoie sa-ti construiesti singur un site web
  • Domeniu – înregistrat pe .ro cost anual de 8.99 euro + tva/luna
  • Găzduire – in Romania cost lunar de doar 2.95 euro + tva/luna
  • Platforma pe care sa-ti construiești un site – recomand WordPress administrat prin cPannel – cu integrare de teme si module gratuite, acum la început de drum.

Aceste 3 lucruri sunt suficiente sa-ti realizezi singur un website.

Vei spune ca nu ai cunoștințe suficiente si ca deja ești ocupat cu alte lucruri. Iți dau dreptate, dar iți spun ca pentru a evolua si a depăși vânzările de pe Facebook, pentru a te adresa lumii întregi ai nevoie de un website.

Când te-ai decis sa devii antreprenor, cu siguranța gândul tău a fost sa te dezvolți. Website-ul, este următorul pas pe care-l poți face deja. Este necesar sa-l faci acum, deoarece, concurenta ta se detașează si câștigă teren.

A fi antreprenor, înseamnă sa înveți mereu si sa te provoci pentru a depăși limitele impuse de necunoaștere.

Ești responsabil pentru afacerea ta, ești responsabil pentru clienții tai care deja te cunosc si care-si doresc sa-ti fie alături si la anul.

Spune-mi, nu te-ai saturat sa te chinui cu postări zilnice pe platformele de socializare? Nu ti-a ajuns timpul petrecut pentru a răspunde la zecile sau sutele de întrebări pe care ti le adresează clienții. Nu-ti dorești sa ai un spațiu virtual in care sa-ti inviți viitorii clienți sa te cunoască si sa poată lua o decizi datorita informațiilor pe care le-ai lucrat acum câteva zile?

A fi prezent in online înseamnă mai mult decât Facebook si alte platforme de social media. Înseamnă sa faci un pas in fata, sa alegi sa te prezenți viitorilor tai clienți intr-un mod profesionist. Sa-ti faci cunoscute produsele la un alt nivel.

Cred ca este timpul sa de dezvolți. De aceea ai investit atât de mult timp in afacerea ta. Este păcat sa nu o ajuți sa înflorească.

Nu uita, provoacă-te si vei obține rezultate surprinzătoare!

Așa cum deja ti-am spus, vom dezvolta acest subiect in care iți vom prezenta avantajele ce la poate aduce un website afacerii tale.

Ție ce-ti lipsește pentru a începe sa lucrezi la propriul tău website?

Articole similare

Gabi Ghimpăşanu

MENTOR&CONSULTANT
SOCIAL MEDIA & MARKETING

Învaţă alături de mine să îţi transformi afacerea online.

Gabi Ghimpasanu

Articole preferate
Curs Social Media
Accesează Programul Gratuit
Layer 1