2021 este un nou început

Acum, aproape de finalul acestui an, ne întoarcem privirea şi putem observa ce a însemnat 2020 pentru fiecare dintre noi.

Observăm toate provocările şi lecțiile învățate, momentele de cumpănă şi întrebările ce au rămas fără răspuns!

A fost un an atipic plin de provocări şi încercări, ce ne-a “aruncat” în faţă texte precum “ Uită tot ce știi şi ia-o de la capăt! Găsește soluții ACUM, la probleme necunoscute! Nu ai cum să te raportezi la ASTA – nu există precedent!”

Pandemia ne-a forțat să găsim soluții la toate problemele apărute! Aş putea spune că am devenit antreprenori ai propriilor noastre vieți.

Ne-am reinventat, ne-am dezvoltat pe plan personal şi profesional, ne-am opus cu vehemenţă schimbărilor dar întru-un final iată că le acceptăm cu brațele deschise şi le considerăm oportunități pentru un nou an plin de împliniri şi realizări profesionale.

Ne-a fost extrem de greu să ne uităm cum afacerile construite cu trup şi suflet au fost înghițite de această cădere economică, cum domeniile în care excelam sunt acum la pământ. Ne-au trebuit luni de zile să găsim puterea să o luăm de la capăt sau să ne orientam spre CEVA ce funcționează.

Acum avem nevoie de claritate pentru a conduce un business, iar acest lucru este regula de aur a succesului. Trebuie să ne dăm seama unde trebuie să ne poziționăm pentru a vedea noi oportunități şi a ne dezvolta pe nișa respectivă.

Știu ce înseamnă frica de NOU! Cunosc senzația de gol în stomac, atunci când te trezești dimineața şi nu ai ideea azi ce vei face. Îmi este cunoscut sentimentul de panică.

Dar știam căă este doar o etapă. Aveam nevoie doar de timp pentru a rezolva problemele, pas cu pas.

Iar astăzi știu ca 2021 este un nou început din toate punctele de vedere.

2021 este un nou început din toate punctele de vedere.

Articole similare

Gabi Ghimpăşanu

MENTOR&CONSULTANT
SOCIAL MEDIA & MARKETING

Învaţă alături de mine să îţi transformi afacerea online.

Gabi Ghimpasanu

Articole preferate
Curs Social Media
Accesează Programul Gratuit
Layer 1